Inspiration, Nyhet

Vinterns finaste ljuspunkter

Grasil canldeholder från Aytm.

Den här årstiden tillbringar vi naturligt mer tid inomhus. Och vad är då mysigare än att tända upp några extra ljus eller lampor på utvalda ställen? Vi skulle vilja lyfta fram några av våra absoluta favoriter just nu, både för levande ljus och med el. Först ut är vackra Grasil från Aytm. Den är både tung och lätt på en gång med sin marmorbas och runda mässingsbågar. Funkar lika bra solitär eller som par. Stort hjärta för den ❤️

Gloria ljusstake från Klong

Superdekorativ i sin enkla men ändå karaktäristiska design. Plus för vasinsatsen. Även Gloria är fin för sig själv eller i par. Finns i två storlekar och i två färger. Älskar denna!

Nattlampan Karlskrona lampfabrik

En riktigt fin lampa som drivs av fotogen. Gillar den historiska känslan och det gedigna hantverket. Finns i tre färger, silver, koppar och mässing. Lika fina alla tre! 💖💕

Johan från Watt&Veke

Julkänslan infinner sig direkt! En klar favorit bland elljusstakarna! Johan står numera både på kontoret och hemma i köket. Finns i svart/mässing eller helt i mässing.

Spiga från SMD Design

Nu till min moderna favorit, Spiga. Smäcker design, tre färger och tre storlekar gör den mycket lättplacerad.

 

 

 

 

 

Spiga från SMD Design

Det är mitten av november och det är bara en dryg månad till jul. Vi har börjat ställa fram ljusstakar i butiken och den goa julkänslan börjar anas..

Nyfiken? Kom förbi! Vi har öppet varje dag fram till jul 🌲✨💕 Välkommen! Kram //Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *