Inspiration, Nyhet, Veckans post

Vårkänning i luften

När dagarna blir längre och ljusare längtar vi ut efter den långa vintern, och säkert många med oss.. Denna onsdagsinspiration dedikeras trädgården och hetaste nyheten kommer från String, som har skapat en outdoorvariant av det klassiska Stringsystemet.

String outdoor tillverkas i galvaniserad metall och det gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Det finns såklart inget som hindrar att man sätter en galvaniserad hylla även inomhus om man vill åt det lite råare uttrycket. Så kul med varumärket String som outtröttligt utvecklar denna klassiker till att ständigt nå nya höjder..

Design möter funktion när det blir som bäst..

Eller som de själva säger:
How do you make a design stand the hard test of time? It’s easy, just go for a perfect balance between functionality and form

I februari var vi med och firade String 70 år på vackra Nationalmuseum i Stockholm i samband med Stockholm Furniture and Light Fair. Mycket trevligt och intressant att hör historien både bakom String och bakom renoveringen av muséet. I båda fallen får man känslan av en dedikerad process och en okuvlig vision

Någon mer som blivit sugen på att inreda ute och börjat fundera på möjligheterna med galvaniserad uteförvarig som står emot både väta och kyla.. Som gjord för trädgårdstillbehör!

Endast fantasin sätter gränserna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *