Inspiration

Onsdagsinspiration

Vi älskar de vackra linnedukarna och sängkläderna från Lovely Linen! Linne har en oslagbar förmåga att skapa en ombonad känsla och en känsla av att skönheten sitter i det operfekta. Därför får materialet i allmänhet och Lovely Linen i synnerhet stå för inspirationsinlägget denna onsdag.

Lovely Linen är hängivna linnetillverkare som inspireras av linnets 1000-åriga historia och dess egenskaper. Linne har enligt Lovely Linen en fantastisk förmåga att addera det där lilla extra! Och vi kan ju inte annat än att hålla med!

Bilderna talar för sig själva #tillbakatillnaturenkänsla.🌿💕

Det som gör det så lätt att tycka om och så enkelt att tilltalas av är att det är nånting med det otvunget naturliga som inte finns hos andra material.. Och som gör att de kan användas när som helst och var som helst

Sommarfräscht i randigt

Dessutom kan man med stor fördel kombinera linnedukarna i olika färger bara för att variera och för att skapa olika känslor och bas för resten av dukningen med tallrikar och glas, blomvaser, fat och ljusstakar m.m.

Förutom dukar passar linne också till andra inredningsprodukter som servetter, handdukar och givetvis sängkläder!

Linne har en fantastisk förmåga att bidra till hög sovkomfort tack vare att det absorberar fukt, torkar snabbt och håller en sval på sommaren och värmer på vintern. Lätt oslagbart!

Så att det är ett användbart, hållbart, naturligt och vackert material gör linne till en av våra stora inredningsfavoriter denna säsong! ..och kommande!

”A little wrinkle is a good thing”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *