Nyhet, Tips, Veckans post

Ladda batterierna i höst!

När dagarna blir kortare ökar behovet av sömn, och det gäller att man skapar rätt möjligheter för den återhämtning och vilan man behöver så här års. Vi har tagit fram några sköna tips på saker som kan hjälpa till att skapa förutsättningar och ge atmosfär till det viktigaste rummet för detta -sovrummet

Lyft stilen och skapa en visuellt inbjudande sovmiljö som dessutom är mjuk och skön. Sängram Mario från Furninova /Tibergs Möbler
Vakna utvilad i rätt sängmiljö med skön säng, ram och vacka sängkläder

Förutom att ha rätt temperatur i rummet, välj sängkläder som är anpassade efter dig och efter säsong, till exempel ett lite tjockare täcke under höst och vinter om du är frusen. Är du varm på natten så finns det bäddmadrasser som är gjorda i funktionsmaterial som håller dig svalare och leder bort fukt. Se produktsortimentet från Hilding/Tibergs Möbler.

Skön svanenmärkt kontinentalsäng från Hilding/Tibergs Möbler

Som att sova på moln. Med en kontinentalsäng kombinerar du maximal komfort med en generös och inbjudande design för sovrummet. Alla sängar från Hilding är svanenmärkta vilket innebär att sängarnas miljöpåverkan är granskade och godkända. Svanen verkar under parollen hållbart samhälle med hållbar konsumtion .

Sköna lakan i linne för en god sovkomfort. Från Lovely Linen

Det får avrunda denna veckas tips på temat “Ladda batterierna”. Det finns många fler saker för att bidra till sköna förutsättningar för god sömn & återhämtning, vi nämnde bara några.. Har du egna tips du vill dela med dig av, tveka inte att göra en kommentar på inlägget.. Vi älskar att höra era tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *